Over ons

Service bieden is onze kracht en uw woning uit handen geven is een kwestie van vertrouwen! 

Hola,  

Hierbij zullen wij ons even kort voorstellen: Wij zijn Pieter (56 jaar) en Sascha (50 jaar) Hoen

Wij hadden al een paar jaar lang de droom om wat voor ons zelf te beginnen in het mooie Spanje. Na een lange voorbereiding en zoektocht hebben begin september 2020 onze droom waargemaakt.

We hebben een appartement gekocht in de buurt van het prachtige Duquesa in de gemeente Manilva aan de Costa del Sol. Welke we inmiddels verhuren, vraag gerust naar de mogelijkheden als u het wilt huren rechtreeks van ons, maar u kunt het ook boeken via Booking.com: Appartement met zeezicht en vlakbij het strand, Manilva – Bijgewerkte prijzen 2022 (booking.com)

Wij hebben allebei jarenlang in de dienstverlenende sector gewerkt. En nu is het tijd om onze talenten te gebruiken voor “uw droomwoning”.

Wij zullen ervoor zorgen dat u zicht geen zorgen hoeft te maken over uw woning. Bij ons bent u geen nummer, maar een klant die wij bieden wat wij beloven; kwaliteit en betrouwbaarheid.

Onze service bestaat uit sleutelbeheer, woningbeheer, verhuurservice en schoonmaak.

Tevens kunnen wij u van A tot Z begeleiden met het aankopen van een woning, zie onze andere website: https://lavidacostadelsol.com/nl/startpagina/

Ons werkgebied zal zijn Marbella, Nueva Andalucia, San Pedro Alcantara, Benahavis, Estepona, Casares, Manilva,San Luis de Sabinillas, Duquesa en Sotogrande. 

Heeft u interesse in één van onze diensten of wilt u meer over ons weten, dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen: homeservice-costadelsol@hotmail.com 

Of volg ons op Facebook!

Saludos cordiales, Pieter & Sascha 

Dutch NL English EN
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial