Eigenaar, Handyman
Brief info

Hola,

Mijn naam is Pieter Hoen en ik ben de eigenaar van Homeservice Costa del Sol.
In Nederland was ik altijd werkzaam als onderhoudsmonteur (laatste jaren bij https://www.spie-nl.com/), maar in 2020 hebben mijn vrouw (Sascha) en ik besloten om te emigreren naar het mooie Spanje regio Estepona. We hadden een idee en deze hebben we toen uitgewerkt.
Dit heeft geresulteerd in ons eigen bedrijf “Homeservice Costa del Sol”

De laatste maanden zijn er weer nieuwe ontwikkelingen want de vraag naar “klusjesman” wordt steeds groter. Dit is voor mij een nieuwe uitdaging om dit verder uit te werken en op te pakken, want dit soort werkzaamheden zijn mij op het lijf geschreven.

Er zijn een paar belangrijke dingen die alle klusjesmannen gemeen hebben;
Goed voorbereid zijn en over de juiste tools beschikken zijn bijvoorbeeld essentieel. Daarnaast zijn goede communicatieve vaardigheden essentieel, evenals zelfstandig kunnen werken en instructies kunnen opvolgen.

Stel u bent net de trotse eigenaar van een prachtige mooie woning aan de Costa del Sol geworden;
alles moet dan nog volledig ingericht worden, u gaat allemaal leuke meubelen, lampen en andere accessoires kopen en dan moet het nog in elkaar gezet worden of opgehangen worden.
Dit alles kan lastig zonder kennis of gereedschap!
Wij van “Home Service Costa del Sol” kunnen dit volledig voor u verzorgen.

Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onze diensten, als u al in het bezit bent van een woning aan de Costa del Sol. Ook dan kunnen er een tal van zaken zijn waarvoor u een Handyman nodig heeft. Bijvoorbeeld de boiler gaat stuk en moet vervangen worden, u wilt een andere keukenkraan of het schakelmateriaal moet vervangen worden etc.

U bepaald zelf welke zaken wij voor u kunnen regelen, want u woning uit handen geven is een kwestie van vertrouwen!