Als het niet het ene is, is het het andere, er gaat altijd iets kapot.

Storingen in de boiler, lekkende kranen, toilet die maar door blijft lopen, problemen met de elektra…

Er zijn bepaalde reparaties die vaker voorkomen dan we zouden willen.

Maar zijn het dure storingen om te repareren? Niet altijd, als u er maar op tijd bij bent!

Veel voorkomende storingen:

Boiler

Er zijn verschillende veelvoorkomende storingen in boilers: Ze verliezen water, ze verwarmen het water niet goed, er komt weinig warm water uit, het lampje gaat uit wanneer het wordt geactiveerd, het controlelampje dat bevestigt dat het werkt gaat niet aan, de warmtepomp is beschadigd…

Dus er kunnen veel dingen gebeuren waarvan we zelfs niet altijd weten waar het probleem vandaan komt. Om deze reden is het noodzakelijk om een ​​vakman aan huis te bezoeken om te onderzoeken wat er aan de hand.

In veel gevallen kunt u het beste de boiler vervangen voor een nieuwe, zeker als het al een wat oudere boiler is.

Kranen die water verliezen

We weten niet allemaal hoe het moet, maar het is niet ingewikkeld. In de meeste gevallen is het repareren van een lekkende kraan eenvoudig, maar als u uw vaardigheden niet vertrouwt, kunt u beter een loodgieter inschakelen.

Toilet

Je spoelt je toilet door, maar het toilet spoelt niet door of blijft maar doorlopen. Neem in dat geval contact op met een loodgieter om de storing te laten controleren.

Vocht en lekken

Dagelijkse activiteiten kunnen aanleiding geven tot vocht of lekkages. Bijvoorbeeld door waterlekkage in de leidingen, lekkage aan het plafond, scheuren in de badkamer… En de gevolgen zijn vlekken of nare luchtjes.

Elektra

Verkeerd gebruik van stekkers of overbelasting kan leiden tot problemen met elektra. Of er zijn te weinig aansluitingen. Het plaatsen van een extra stopcontact, reparatie van een lamp, het verplaatsen van elektra leidingen, het aanbrengen van verlichting in uw tuin – dit zijn allemaal voorbeelden van elektra-klussen in en om huis. 

Maar als u niet exact weet wat u doet kan elektra werk een gevaarlijke klus of situatie opleveren.